Politica de confidentialitate

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

sau

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Această declarație de confidențialitate explică toate aspectele legate de prelucrarea datelor cu caracter personal și asigură respectarea tuturor principiilor de procesare stabilite de legislația în vigoare și de Regulamentul (UE) 679/2016 (GDPR) de către Crowngem Limited (denumită în continuare „Companie” sau „Controller”).

Compania operează site-urile online game.footballcoin.io și footballcoin.io

Orice procesare efectuată total sau parțial prin mijloace automate și prelucrarea prin mijloace neautomatizate a datelor cu caracter personal fac parte dintr-un sistem de înregistrare a datelor sau sunt destinate să facă parte dintr-un sistem de înregistrare a datelor, vă vom asigura că datele dvs. sunt:

  • prelucrate legal, corect și transparent;
  • colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri; prelucrarea ulterioară în scopuri de arhivare în interes public, în scopuri științifice sau de cercetare istorică sau în scopuri statistice nu este considerată incompatibilă cu scopurile inițiale;
  • relevante și limitate la ceea ce este necesar în legătură cu scopurile pentru care sunt procesate.
  • exacte și, dacă este necesar, actualizate, vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura că datele cu caracter personal care sunt inexacte, având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate, sunt șterse sau rectificate fără întârziere;
  • păstrate într-o formă care vă permite să vă identificați pentru o perioadă care nu depășește timpul necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care sunt procesate datele; datele cu caracter personal vor fi stocate pe perioade mai lungi, atâta timp cât acestea sunt prelucrate exclusiv în scopuri de arhivare în interes public în scopuri științifice sau istorice de cercetare sau în scopuri statistice;
  • prelucrate într-un mod care să asigure o securitate adecvată, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale, prin luarea unor măsuri tehnice sau organizatorice adecvate.

Serviciile noastre sunt dinamice și introducem adesea noi funcționalități, ceea ce poate necesita colectarea de noi informații. Dacă colectăm date personale cu diferențe materiale sau facem schimbări materiale în modul în care folosim datele, vă vom notifica și am putea schimba, de asemenea, această politică de confidențialitate.

1. CARE SUNT OBIECTIVELE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE?

Scopul principal pentru care prelucrăm datele dvs. personale este de a ne asigura că înțelegerile contractuale dintre noi pot fi implementate corect, astfel încât relația să funcționeze fără probleme și să respecte cerințele legale.

Compania va procesa datele în următoarele scopuri:

  • Furnizarea accesului la platforma FootballCoin;
  • Crearea contului pe platforma noastră;
  • Marketing și publicitate.

Dacă intenționăm să procesăm în continuare datele dvs. personale în alt scop decât cel pentru care a fost colectat, vă vom furniza, înainte de această prelucrare ulterioară, informații cu privire la scopul prelucrării și orice alte informații relevante solicitate de dvs. care includ :

perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal și criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;

  • existența dreptului de a solicita, de a accesa, de a rectifica sau de a șterge datele dvs. personale sau de a restricționa prelucrarea sau dreptul de a se opune procesării dvs., precum și dreptul la portabilitatea datelor;
  • atunci când prelucrarea se bazează pe acordul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în unul sau mai multe scopuri specifice, existența dreptului de retragere al consimțământului dvs. în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării prin consimțământ înainte de retragerea sa;
  • dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere;
  • dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este o obligație legală sau contractuală sau o obligație necesară pentru a încheia un contract, dacă sunteți obligat să furnizați astfel de date cu caracter personal, care sunt posibilele consecințe ale nerespectării acestei obligații;
  • existența unui proces automat de luare a deciziilor, inclusiv crearea de profiluri, precum și, cel puțin în acele cazuri, informații relevante privind logica utilizată și importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de procesări pentru individ

2. CARE ESTE BAZA JURIDICĂ PENTRU PROCESAREA DATELOR PERSONALE?

Datele dvs. personale sunt utilizate pentru:

  • Scopul furnizării accesului la produsele / serviciile noastre – acestea fiind necesare pentru executarea unui contract la care persoana vizată este reprezentantul legal al societății, este parte, sau poate lua măsuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea a unui contract [articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR];
  • Scopul marketingului și publicității – acestea fiind folosite de noi în interes legitim (Articolul 6 (1) f) din GDPR);

3. CE TIP DE DATE COLECTĂM?

Colectăm datele pentru a lucra eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu produsele noastre. Puteți opta pentru datele pe care le colectăm. Când vi se solicită să furnizați date personale, puteți refuza. Dacă alegeți să nu furnizați datele care sunt necesare pentru a furniza un produs, este posibil să nu puteți utiliza produsul.

Pentru fiecare scop al prelucrării, avem nevoie de câteva date personale de la dvs. după cum urmează:

  • Scopul furnizării accesului la serviciile / produsele noastre – [nume de utilizator, adresă de e-mail, număr de telefon, vârstă, IP, istoricul tranzacțiilor, statistici și clasamente); Necomunicarea acestor informații va face imposibilă furnizarea serviciilor noastre;
  • Scopul marketingului și publicității – [adresa de e-mail, numărul de telefon, datele colectate de la modulele cookie]; Necomunicarea acestor informații ne va face imposibilă oferirea de campanii de marketing personalizate;
  • Putem combina informațiile personale cu informații despre tranzacțiile dvs. online și alte interacțiuni cu noi. De asemenea, putem combina informațiile personale cu informațiile pe care le primim din alte surse, cum ar fi partenerii de marketing, bazele de date publice, paginile accesibile publicului pe platformele sociale și alte părți terțe.

4. CUM UTILIZĂM DATELE PERSONALE?

Vom folosi datele personale numai în scopul pentru care au fost colectate și vom stoca datele doar atâta timp cât este necesar. Vom păstra informațiile dvs. atâta timp cât contul dvs. este activ pentru a vă oferi servicii pentru a vă conforma obligațiilor legale sau pentru oricare dintre scopurile de mai sus. Accesul la datele cu caracter personal este strict limitat la personalul nostru, în conformitate cu procedurile de lucru privind protecția datelor.

Vom utiliza în principal informațiile dvs. pentru a îndeplini următoarele sarcini:

  • Să comunicăm cu dvs. și să vă trimitem informații prin e-mail, prin poștă, prin telefon, prin mesaje text sau prin alte mijloace cu privire la produsele, serviciile, promoțiile noastre, inclusiv comunicările de marketing despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs.;
  • Pentru a comunica cu alții folosind informațiile de contact pe care le furnizați, cum ar fi atunci când desemnați o altă persoană ca destinatar al unui mesaj;
  • Să abordeze problemele și să îmbunătățească produsele, serviciile și tehnologiile noastre și să dezvolte noi produse și servicii;
  • Să furnizăm servicii personalizate consecvente în toate canalele noastre, inclusiv personalizarea anunțurilor noastre, a comunicărilor de marketing și a ofertelor promoționale;
  • Organizarea de evenimente locale;
  • Pentru a preveni, detecta, atenua și investiga fraude, încălcări ale securității și activități care sunt sau pot fi interzise sau ilegale;
  • Pentru a pune în aplicare termenii de utilizare sau alte politici;
  • Considerând că este necesar sau potrivit să se protejeze drepturile, proprietatea, siguranța și securitatea companiei, a angajaților, a clienților și a altora;

După cum credem că este necesar sau adecvat conform legii aplicabile, răspundeți la solicitările autorităților guvernamentale și respectați procesul legal.

5. CUM SUNT STOCATE DATE PERSONALE?

Stocăm datele dvs. personale atâta timp cât este necesar să furnizăm serviciile pe care le-ați solicitat sau în alte scopuri esențiale, cum ar fi respectarea obligațiilor legale, soluționarea litigiilor și punerea în aplicare a acordurilor noastre. Deoarece aceste nevoi pot varia în funcție de diferitele tipuri de date în contextul diferitelor produse, perioadele reale de păstrare pot varia semnificativ. Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadelor de păstrare includ:

  • Menținerea și îmbunătățirea performanțelor produselor, menținerea în siguranță a sistemelor noastre și păstrarea înregistrărilor comerciale și financiare adecvate.
  • Perioada pentru care v-ați exprimat consimțământul dvs. sau până când vă exprimați intenția într-una din modalitățile enunțate în această politică de a nu le menține;
  • Dacă aveți date la care aveți acces, datele vor fi stocate până când le ștergeți. De exemplu: ștergerea contului dvs. de pe site-ul nostru. Dacă datele dvs. sunt considerate sensibile, acestea vor fi stocate pentru o perioadă mai scurtă;
  • O situație în care o lege impune păstrarea datelor cu caracter personal pentru a păstra datele relevante pentru o investigație sau date care trebuie păstrate în cazul unui litigiu.

Timpii de păstrare a datelor dvs. personale variază în funcție de scopul pentru care sunt utilizate după cum urmează:

  • Scopul de a vă oferi acces la platformă – atâta timp cât vă mențineți contul la footballcoin.io
  • Scopul marketingului și publicității –

6. UNDE TRANSMITEM DATELE PERSONALE?

Datele dvs. personale pot fi prelucrate și de alți controlori, de controlorii asociați sau de agenții autorizați ai controlorului, cu respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal:

  • Furnizorii de servicii IT, precum și toate companiile din aceste categorii de destinatari, de la care Controlorul va contracta servicii și produse și au luat măsurile de protecție adecvate, conform legii, pentru a se asigura că își respectă obligațiile de protecție a datelor cu caracter personal. În cazul în care persoanele împuternicite subcontractează o parte din activitățile care implică prelucrarea datelor cu caracter personal, subcontractanții vor face obiectul acelorași obligații privind punerea în aplicare a măsurilor de securitate, tehnice și organizatorice prevăzute de Regulamentul general al UE privind protecția datelor, dar și de actele normative interne aprobate pentru implementarea Regulamentului general al UE;
  • Părțile contractante ale controlorului care sunt asociate operatorului, pentru a efectua servicii de outsourcing;
  • Autoritățile de stat pe baza competențelor lor prevăzute de legea aplicabilă;
  • Putem împărtăși informațiile dvs. furnizorilor de servicii care gestionează informațiile despre clienți și care efectuează servicii în numele nostru, cum ar fi promovarea, trimiterea de mesaje către clienți, efectuarea de sondaje etc. Nu am autorizat niciunul dintre acești furnizori de servicii să efectueze alte operațiuni cu informațiile tale;
  • Putem împărtăși informațiile dvs. atunci când colaborăm cu o altă companie pentru a oferi utilizatorilor noștri produse, servicii, concursuri sau promoții;
  • Este posibil să împărtășim informații despre dvs. dacă este necesar sau adecvat, cu bună-credință, pentru a respecta legile sau reglementările sau pentru a răspunde la o ofertă valabilă, o comandă sau o cerere valabilă sau pentru a proteja operațiunile, confidențialitatea, siguranța, proprietatea sau drepturile Controlorului;
  • În cazul puțin probabil al unei vânzări sau fuziuni a Companiei, informațiile personale ale clienților noștri și alte informații pe care le-am colectat conform descrierii din această politică pot fi printre activele transferate.

Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate. Dacă datele dvs. vor fi transferate către alte companii / entități din alte țări din afara UE / EEA, veți fi informat în consecință.

7. CUM ALEGI PROMOȚIILE PE CARE LE PRIMEȘTI?

Compania noastră vrea să comunice cu dvs. doar dacă vreți să auziți de noi. Dacă preferați să nu primiți informații promoționale cum ar fi informații despre oferte speciale și evenimente de vânzări de la unul sau mai multe mărci, puteți să ne anunțați prin contactarea serviciului nostru pentru clienți, așa cum este descris în secțiunea intitulată „Cum să ne contactați?”

8. CUM PROTEJEM DATELE COPILULUI?

Suntem preocupați de intimitatea și siguranța copiilor atunci când folosiți Internetul. Nu vom cere niciodată cu bună știință informații personale de identificare personală de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani fără consimțământul parental verificabil. Site-urile noastre sunt publicul larg și nu sunt vizate sau destinate copiilor.

9. DE CE COLECTĂM ALTE DATE?

Site-ul nostru utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a oferi cea mai bună experiență pentru dvs. și pentru a analiza tendințele, a gestiona site-ul web, pentru a urmări utilizarea clienților în cadrul site-ului web și pentru a colecta informații demografice despre utilizatorii de bază în ansamblu. Fișierele cookie sunt fișiere text mici care sunt plasate pe dispozitivul clientului pentru a urmări utilizarea și înregistrarea preferințelor. Cookie-urile noastre nu conțin informații care pot identifica persoane. Colectăm anumite informații automatizate folosind cookie-uri și tehnologii de urmărire, cum ar fi adresele Protocolului Internet (IP), tipul de browser, furnizorul de servicii Internet (ISP), referințele / ieșirile de pagină, paginile vizualizate pe site-ul nostru (de ex. data / ora și / sau clicurile pentru a analiza trendul în ansamblu și a administra site-ul. Utilizatorii site-ului pot controla utilizarea cookie-urilor la nivel de browser, dar dacă utilizatorul decide să dezactiveze modulele cookie, această acțiune va determina anumite funcții și funcții să fie limitate la site-ul și serviciile noastre. O resursă utilă pentru informații despre ștergerea și controlul cookie-urilor poate fi găsită la AboutCookies.org. O descriere detaliată a modului în care folosim cookie-uri în relația cu utilizatorul poate fi găsită în secțiunea Politica Cookie.

10. CUM SUNT INFORMAȚIILE MELE UTILIZATE LA ADVERTISING ȘI CARE SUNT OPȚIUNILE MELE?

Utilizăm propriile module cookie pentru a stabili care dintre anunțurile noastre sunt afișate pe alte site-uri web. Pentru a renunța la această publicitate online orientată folosind cookie-urile noastre, faceți clic aici.

De asemenea, colaborăm cu companii terțe care utilizează tehnologii de urmărire (inclusiv cookie-uri și etichete pixel) pe site-urile noastre pentru a oferi publicitate personalizată în numele nostru și în numele altor agenți de publicitate pe Internet. Aceste companii pot colecta informații de timp despre activitatea dvs. pe site-urile noastre și pe alte site-uri, precum și despre interacțiunea cu anunțurile noastre. Aceste tehnologii și informații pe care le colectăm despre dvs. pot fi de asemenea utilizate pentru a vă urmări activitatea pe mai multe dispozitive. Pentru mai multe informații despre această practică și pentru a înțelege alegerile dvs., inclusiv despre cum să renunțați la primirea acestor anunțuri personalizate, vizitați http://www.aboutads.info.

Rețineți că, indiferent dacă renunțați la acestea, aceste tehnologii de urmărire pot să colecteze în continuare date și veți vedea în continuare anunțuri, dar acestea nu vor fi direcționate pe baza informațiilor colectate prin intermediul acestor tehnologii de urmărire.

11. CE MĂSURI DE SECURITATE AM ADOPTAT ?

Garantăm că procesarea datelor se efectuează în condiții legitime, punând în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor în conformitate cu regulamentul.

Compania a implementat o politică de securitate a datelor personale care este confidențială din motive de securitate. Ne asigurăm că datele dvs. sunt procesate de un personal instruit, la cele mai înalte standarde de confidențialitate.

Când introduceți informațiile dvs. personale pe site-urile noastre, folosim tehnologia de criptare pentru a vă proteja informațiile pe măsură ce acestea ne sunt transmise.

12. CE ESTE PHISHING-ul?

„Phishing” este o înșelătorie concepută pentru a vă fura informațiile personale. Dacă primiți un e-mail care pare a fi de la noi, solicitând informații personale, nu răspundeți. Nu vă vom cere niciodată parola, numele de utilizator, informațiile despre cartea de credit sau alte informații personale prin e-mail.

13. CE LINKURI CĂTRE ALTE SITE-URI AVEM?

Site-urile noastre pot conține linkuri către alte site-uri, care pot avea politici de confidențialitate ce diferă de cele proprii. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile unui site conectat. Vă recomandăm să examinați politica de confidențialitate a oricărui site pe care îl vizitați prin site-urile noastre.

14. CUM SĂ ACCESAȚI SAU SCHIMBAȚI INFORMAȚIILE PE CARE NU LE-AȚI TRANSMIS?

Puteți să revizuiți și să modificați anumite informații personale necesare pentru utilizarea site-urilor dvs. online. De asemenea, puteți să ne solicitați să vă actualizați informațiile personale contactând-ne, conform descrierii din secțiunea intitulată „Cum ne puteți contacta?”. Rețineți că orice solicitare de actualizare a informațiilor personale poate dura până la 10 zile pentru solicitarea dvs. prin e-mail și timp de 6-8 săptămâni pentru solicitarea dvs. prin intermediul serviciilor poștale clasice.

15. CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

Pentru întrebări referitoare la politica de confidențialitate, pentru a face alegeri privind primirea comunicărilor promoționale, pentru a vă actualiza informațiile personale, ne puteți contacta prin e-mail: dpo@footballcoin.io

16. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?

În conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi: dreptul la informație, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul de a șterge datele (dreptul de a fi uitat), dreptul să limiteze procesarea, portabilitatea datelor, dreptul la opoziție și dreptul de a nu fi supuși unei decizii automate individuale, inclusiv crearea de profiluri.

Pentru mai multe detalii despre activitățile de prelucrare efectuate de Foo și despre drepturile pe care le aveți în acest context, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la dpo@footballcoin.io

Cererea dvs. va fi examinată și vi se va răspunde în termen de 30 de zile de la primirea cererii de către Controlor. În cazul cererilor complexe sau foarte mari, această perioadă poate fi prelungită cu două luni.

De asemenea, aveți dreptul să solicitați autorității de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal (ANSPDCP), cu sediul în G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro De asemenea, vi se acordă dreptul de a se adresa apărării orice drepturi garantate de legea aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal care au fost încălcate.

DETALII PENTRU PROTECȚIA DATELOR DETALII

Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor numit de Companie:

Valentin Marin

Adresă e-mail: dpo@footballcoin.io

Crowngem Limited

BVI Incorporation No. 468405

Biroul înregistrat: Palm Grove House, Box 438, Road Town, Tortola, VG1110 British Virgin Island